ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Δομημένη καλωδίωση εννοούμε την εγκατάσταση καλωδίωσης ενός δικτύου φωνής-δεδομένων που βασίζεται σε Διεθνή πρότυπα. Αποτελείται από πλήθος υλικών και καλωδίων μέσα από το οποίο γίνεται η μετάδοση της φωνής και όλων των δεδομένων σε ένα κτήριο.

Ο ηλεκτρολόγος με την εγκατάσταση της δομημένης καλωδίωσης εξασφαλίζει την πυρασφάλεια, τα συστήματα ασφαλείας, τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και αερισμού αλλά και το δίκτυο H/Y, το τηλεφωνικό κέντρο και την ψηφιακή τηλεόραση.

Εξασφαλίστε τη δομημένη καλωδίωση για το κτήριό σας, καλώντας τους ειδικούς ηλεκτρολόγους στον χώρο σας, ΑΜΕΣΑ. Με ποιον τρόπο;

  1. Τηλεφωνήστε στο 210-2139760 ή 6977-563410
  2. Πείτε μας τι ακριβώς χρειάζεστε και ποιο είναι το πρόβλημα
  3. Σε λίγη ώρα θα φτάσει στον χώρο σας ο εξειδικευμένος συνεργάτης

Η διαδικασία ισχύει για όλες τις περιοχές της Αθήνας, όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο!

Τι επιτυγχάνεται με την σωστή δομημένη καλωδίωση;

Αν εξαρχής ο ηλεκτρολόγος εγκαταστήσει το ιδανικό σύστημα καλωδίωσης, τότε δεν χρειάζεται να εγκαθιστάτε κατόπιν καλώδια που λείπουν, αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος και βρίσκοντας πρόχειρες λύσεις που στην ουσία δεν σας εξυπηρετούν.

Εμείς, προβλέπουμε για εσάς και τον χώρο σας, σχεδιάζοντας μία δομημένη καλωδίωση, απλοποιώντας τη διαδικασία και αφήνοντας ανοιχτή τη πιθανότητα μελλοντικής παρέμβασης σε αυτή.

Για ένα ελκυστικό πακέτο κόστους, καλέστε μας!