ΡΕΛΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

Αποκλείστε κάθε ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας με το ρελέ διαφυγής στον ηλεκτρικό πίνακα. Αν κάτι έχει πάει στραβά και η προστασία των κυκλωμάτων δεν γίνεται εύρυθμα, ο ειδικά καταρτισμένος ηλεκτρολόγος είναι στη διάθεσή σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο ηλεκτρολόγος καταφθάνει άμεσα στον οικιακό ή επαγγελματικό σα χώρο, επιδιορθώνοντας το πρόβλημα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Βρείτε μας άμεσα

Καλέστε στα τηλέφωνα 210-2139760 ή στο 6977-563410 για να κλείσετε το ραντεβού σας εντός της ημέρας και να λύσετε το πρόβλημά σας, χωρίς άγχη και καθυστερήσεις.

Από τι σας προστατεύει το ρελέ ηλεκτρικών πινάκων

  • Αποκλείει το ενδεχόμενο υπερφορτίσεων και βραχυκυκλωμάτων
  • Προστατεύει τους χρήστες της εγκατάστασης από άμεση ή έμμεση επαφή
  • Προστατεύει το σύστημα από οποιοδήποτε σφάλμα μόνωσης

Τα πιθανά ενδεχόμενα μη σωστής λειτουργίας του ηλεκτρικού πίνακα είναι να έχει τοποθετηθεί ανάποδα το ρελέ, να υπάρχει κάπου μόνιμη διαρροή ή η συνδεσμολογία να είναι λάθος.

Επισκευάστε κάθε πρόβλημα άμεσα! Πλέον ο ηλεκτρολόγος δεν είναι δυσεύρετος, αλλά είναι έξω από τη πόρτα σας όποτε τον χρειάζεστε! Ύστερα από ειδική μελέτη του πίνακα, σας αναλύει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, προτείνοντας πάντα την καλύτερη λύση για τη περίπτωσή σας.

Αρκεί ένα τηλέφωνο στους καλύτερους: 210-2139760 ή στο 6977-563410. Και μην ξεχνάτε, είμαστε στη διάθεσή σας και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, με άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών, σε όλη την Αττική.