ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Χρειάζεστε έναν ειδικό τεχνικό επαγγελματία για την επισκευή θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνου; Ένα τηλέφωνο αρκεί και θα έρθει άμεσα στον χώρο σας ο ηλεκτρολόγος για την επισκευή, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τι δυνατότητες σας προσφέρουμε;

Μπορείτε να καλέσετε την ομάδα των ηλεκτρολόγων μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, κλείνοντας άμεσα το ραντεβού σας. Θα σας στείλουμε αμέσως έναν τεχνικό ειδικά καταρτισμένο για την επισκευή θυροτηλεφώνου, ο οποίος:

  • Εντοπίζει το πρόβλημα
  • Ελέγχει τη συσκευή
  • Επισκευάζει επί τόπου, αφού σας βγάλει κόστος και συμφωνήσετε

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε με επιτυχία πάνω στην επισκευή θυροτηλεόρασης είναι η επισκευή κουδουνιού, του μόνιτορ, της οθόνης, της μπουτονιέρας, του τροφοδοτικού, η αλλαγή καλωδίων όπου χρειαστεί, οι ρυθμίσεις του ήχου και άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν εκείνη τη στιγμή.

Τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 210-2139760 ή 6977-563410 και κανονίστε τον τόπο και τον χρόνο που σας βολεύει. Σε λίγη ώρα ο ηλεκτρολόγος θα είναι εκεί, σε όποια περιοχή της Αττικής και να βρίσκεστε.

Οι εν λόγω ηλεκτρολογικές επισκευές ανήκουν σε ένα από τα πεδία της εξειδίκευσής μας, γεγονός που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και την μετέπειτα άριστη λειτουργία της συσκευής σας.

Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι: AIPHONE, AMPLYVOX, ΑUTA, BITRON, BPT, BTICINO, COMELIT, COMPETITION, CTA, CTC, ELVOX, FARFISA, FERMAX, GUARDIAN, GIRA, GOLMAR, GUINAZ, GVC, LEGRAND, NADE, RITTO, SAMBO, SELTI, STR, TELE, TECHUI, TERRANEO.