ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ – ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ CCTV

Ήρθε η ώρα να θωρακίσετε το σπίτι σας, προστατεύοντάς το από διαρρήξεις και τον κίνδυνο φωτιάς. Οι ηλεκτρολόγοι μας θα σας προτείνουν την εξατομικευμένη λύση που ταιριάζει στον χώρο σας με ενσύρματους-ασύρματους συναγερμούς, σύστημα πυρανίχνευσης ή/και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV.

Συστήματα που μεταφέρουν ακριβώς τι γίνεται σπίτι σας μέσω εικόνας, που λειτουργούν έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται ό,τι πλησιάζει τον χώρο σας και προστατεύουν τον χώρο από φωτιά με εξελιγμένη πυρανίχνευση.

Ερχόμαστε με ένα τηλέφωνο!

Με ένα τηλέφωνο στο 210-2139760 ή στο 6977-563410 ο ειδικά καταρτισμένος συνεργάτης, έρχεται στον χώρο σας για μία ολοκληρωμένη μελέτη, προτείνοντάς σας το σύστημα εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

  • 24 ώρες το 24ωρο κοντά σας
  • 365 μέρες τον χρόνο στη διάθεσή σας
  • Σε όλες τις περιοχές της Αθήνας
  • Λύσεις προηγμένης τεχνολογίας

Συναγερμοί, πυρανίχνευση, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με καινούργια τεχνολογία, ευέλικτη και άριστα προσαρμοσμένη στον χώρο σας.

Όπου κι αν μένετε, δεν είναι πρόβλημα για εμάς

Καλέστε μας οπουδήποτε κι αν μένετε στην Αθήνα. Ερχόμαστε το ίδιο άμεσα σε κάθε περιοχή της Αττικής. Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι όλοι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι σε διαφορετικά αντικείμενα, ώστε η εξυπηρέτηση να είναι σε αυτό που ζητάτε άμεση και άριστη.

Ζητήστε μας ειδική πρόταση για συναγερμό και  CCTV για τον επαγγελματικό σας χώρο!