ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Με άριστη τεχνική κατάρτιση στην εγκατάσταση και συντήρηση (επισκευή) κάθε ηλεκτρικής συσκευής, είμαστε στη διάθεσή σας όποτε χρειαστείτε για τις δικές σας οικιακές συσκευές και την άμεση επισκευή κουζίνας.

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία την συντήρηση και επισκευή της ηλεκτρικής κουζίνας, οποιασδήποτε κατασκευάστριας εταιρείας, άμεσα και αξιόπιστα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Με συνεχή ενημέρωση σε όλες τις νέες ηλεκτρικές κουζίνες που βγαίνουν στην αγορά, δεν υπάρχει καμία συσκευή στην οποία να μην μπορεί να ανταποκριθεί το προσωπικό μας. Οι τεχνικοί και οι ηλεκτρολόγοι μας είναι άνθρωποι με πείρα και η άποψή τους είναι απόλυτα τεκμηριωμένη από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Καλέστε μας για να έρθουμε στον χώρο σας

Μας βρίσκετε απλά με ένα τηλέφωνο στο 210-2139760 ή στο 6977-563410. Όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο είμαστε στη διάθεσή σας για να επισκευάσουμε και να συντηρήσουμε την ηλεκτρική κουζίνα, δίνοντάς σας ολοκληρωμένη λύση, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Συντηρούμε και επισκευάζουμε όλες τις εταιρείες ηλεκτρικής κουζίνας
  • Η εργασία μας είναι γρήγορη και εγγυημένα σωστή
  • Η τιμή είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας

Ελάτε σε επαφή μαζί μας, σε όποιο προάστιο της Αττικής και να είστε και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα για την επισκευή κουζίνας και ό,τι άλλο χρειάζεστε!